KANAL – Centre Pompidou en wij

We hebben de handen in elkaar geslagen met KANAL – Centre Pompidou om te bouwen aan een nieuwe cultuurtoekomst.
De idee van dat project is om een plek te bieden waar iedereen kan genieten van cultuur en uitwisseling. Zo'n kans konden we niet laten schieten!

Door de opbouw van het nieuwe KANAL – Centre Pompidou te ondersteunen bevestigen we onze wens om partner te zijn van een open en ambitieus cultureel project.

KANAL – Centre Pompidou opende de deuren op 5 mei 2018 om het publiek te laten kennismaken met het gloednieuwe museum voor moderne en hedendaagse kunst in de mythische Citroën-garage in Brussel.
In de toekomst zullen er ook exposities worden georganiseerd rond visuele kunst, design, architectuur en opvoeringen levende kunsten.

Momenteel wordt er nog hard gewerkt, maar de heropening van het museum in zijn definitieve vorm is gepland voor 2023.

Tot die tijd nodigen we je uit om Brussel op een andere manier te ontdekken... via een gratis augmented reality app die Orange heeft ontwikkeld. Stap mee in deze cultuurwandeling van de ING-expositie, langs verschillende kunstwerken en historische plaatsen in het centrum van Brussel. Dé gelegenheid om onze steun te betuigen aan de cultuursector, die zwaar getroffen werd door de opgelegde covidmaatregelen, en – zoals altijd in een geest van openheid – om een zo groot mogelijk publiek te bereiken met deze innovatieve tool.

Scan deze QR code om de app te downloaden

QR code Kanal.png

kanal