Partnerships Wholesale

Een strategie van samenwerking

Om zijn marktaandeel in de mobiele telefonie te vergroten, heeft Orange samenwerkingsakkoorden afgesloten met operators van mobiele virtuele netwerken (MVNO of Mobile Virtual Network Operators) en met andere actoren die in de mobiele telefonie willen stappen.

Bent u geïnteresseerd in een MVNO-partnership?

Orange biedt ook de mogelijkheid tot samenwerking op de roamingdiensten, Mobile Payment, facturatie provider, Premium SMS'en en interconnectiediensten.

Aarzel niet om ons te contacteren ›

MVNO starter kit

Als u geïnteresseerd bent in een mobiele partnership, stuur ons en e-mail.

Download het Wholesales Introduction Toolkit

Onze partners

Partnership met Transatel

In november 2007 sloot Mobistar een samenwerkingsakkoord af met de Franse firma Transatel. De Transatel-doelgroepen zijn voornamelijk internationale doelgroepen die veel grensoverschrijdend verkeer genereren. Transatel levert naast mobiele telefoniediensten ook mvne-ondersteuning (Mobile Virtual Network Enabler) waarmee mvno´s hun eigen activiteit als mobiele operator kunnen.

Partnership met Galaxy

Sinds 2013 heeft Mobistar een nieuwe mvno-overeenkomst met Galaxy Mobile Solutions, een Nederlandse onderneming die haar activiteiten wil uitbreiden naar België. De bedoeling is om haar klantenbestand van kmo’s en zelfstandigen maatoplossingen te leveren. De mvno-overeenkomst met Galaxy biedt ruimte voor verdere groei.

Interconnectie

Dit Referentie-interconnectieaanbod behandelt de Interconnectiediensten die Orange Belgium aan een behoorlijk gemachtigde Public Network Operator levert, hierna de “Operator” genaamd, voor de beëindiging van spraakoproepen aan Mobiele Abonnees van Orange Belgium.