Wie zijn wij?

Orange is er

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de telecommunicatiemarkt in België en Luxemburg (via zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg).

Dankzij zijn eigen vaste en mobiele netwerken biedt Orange Belgium zowel residentiële als businessklanten vaste en mobiele connectiviteitsdiensten en convergente aanbiedingen (internet, telefonie, televisie, inclusief originele tv-content: Be tv, VOOsport, enz.).

Orange Belgium is de eerste telecomoperator die nationaal 1Gbps aanbiedt op zijn vaste netwerk.

Orange Belgium is ook een wholesale-operator die zijn partners toegang biedt tot zijn infrastructuur en tot een uitgebreid portfolio van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, waaronder aanbiedingen op basis van big data en het Internet of Things (IoT).

Orange Belgium heeft meer dan 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en beheert mobiele en vaste netwerken van topkwaliteit, waarin voortdurend wordt geïnvesteerd om voorop te blijven lopen op technologisch gebied in de sector.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, een van de belangrijkste Europese en Afrikaanse mobiele- en internettoegangsoperatoren en een van de wereldleiders in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Orange Belgium is genoteerd op de beurs van Brussel.

1340 Mio€
Totale omzet uit diensten
1.4 mio
IoT/M2M sim-kaarten
#1
3G/4G netwerk
1389
medewerkers

Ons vak

Orange biedt zijn residentiële klanten mobiele herlaadkaarten en abonnementen aan alsook innovatieve mobiele telecomdiensten. Sinds kort is Orange een convergente operator die ook een dienst voor televisie en internet aanbiedt via het kabelnetwerk in België.

Op de professionele markt biedt Orange formules voor vaste telefonie en breedbandinternet aan, treedt het op als een provider van geïntegreerde communicatieoplossingen en beschikt het over een ruim aanbod aan mobiliteits- en connectiviteitsdiensten. Orange is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners zo toegang tot zijn infrastructuur en diensten.

Orange telt ruim 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en beschikt over een kwalitatief hoogstaand mobiel netwerk, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en dat zowel 2G, 3G als 4G biedt.

Onze waarden

Logos

Openheid

Wij communiceren op een open manier en nemen de verantwoordelijkheid voor onze handelingen.

Betrokkenheid

Wij streven ernaar onze taken perfect uit te voeren en nemen ons werk, ons leven en onze passies ter harte.

Dynamiek

Wij stimuleren nieuwe ideeën, moedigen aan tot leren en durven het ook eens anders te proberen.

Respect

Bij onze professionele contacten houden wij rekening met de anderen en hun waarden.

Vind ons logo in de sectie News & Medias
Vind ons logo in de sectie News & Medias

Orange Belgium aandelen

De aandelen van Orange Belgium (ISIN: BE0003735496) worden genoteerd in Compartiment A van Euronext Brussels.
Compartiment A omvat de beursgenoteerde ondernemingen met een marktkapitalisatie van meer dan 1 miljard euro.