Orange is er

Orange Belgium is een van de belangrijkste spelers op de telecommunicatiemarkt in België en Luxemburg (via zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg).

Dankzij zijn eigen vaste en mobiele netwerken biedt Orange Belgium zowel residentiële als businessklanten vaste en mobiele connectiviteitsdiensten en convergente aanbiedingen (internet, telefonie, televisie, inclusief originele tv-content: Be tv, VOOsport, enz.).

Orange Belgium is de eerste telecomoperator die nationaal 1Gbps aanbiedt op zijn vaste netwerk.

Orange Belgium is ook een wholesale-operator die zijn partners toegang biedt tot zijn infrastructuur en tot een uitgebreid portfolio van connectiviteits- en mobiliteitsdiensten, waaronder aanbiedingen op basis van big data en het Internet of Things (IoT).

Orange Belgium heeft meer dan 3 miljoen klanten in België en Luxemburg en beheert mobiele en vaste netwerken van topkwaliteit, waarin voortdurend wordt geïnvesteerd om voorop te blijven lopen op technologisch gebied in de sector.

Orange Belgium is een dochteronderneming van de Orange Groep, een van de belangrijkste Europese en Afrikaanse mobiele- en internettoegangsoperatoren en een van de wereldleiders in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven.

Meer info

1340 Mio€
Totale omzet uit diensten
1.4 mio
IoT/M2M sim-kaarten
#1
3G/4G netwerk
1389
medewerkers

Als ‘bold challenger’ op de markt streeft Orange ernaar de best mogelijke customer experience te garanderen in connectiviteit, de corebusiness van het bedrijf.

Ons netwerk

Orange exploiteert een kwalitatief hoogstaand mobiel netwerk, waar voortdurend in geïnvesteerd wordt en dat zowel de 2G, 3G als 4G technologie aanbiedt.

Partnerships Wholesale

Orange heeft samenwerkingsakkoorden gesloten met Mobile Virtual Network Operators (MVNO) of met andere actoren die zich wensen te lanceren in de mobiele telefonie.

Meer info