08/05/19

Commercieel nieuws

Voor het derde jaar op rij viert Orange zijn verjaardag met gratis mobiele data voor al zijn residentiële klanten

Terug naar nieuws index

Orange Belgium mag drie kaarsjes uitblazen en dat moet gevierd worden: alle residentiële klanten van Orange Belgium krijgen 3 GB mobiele data extra, gratis en voor niks, als onderdeel van het getrouwheidsprogramma Orange Thank You.  

Dit jaar krijgen de klanten van Orange niet 1 GB, niet 2 GB maar wel 3 GB gratis mobiele data. Daarmee kunnen ze nog meer video's bekijken en nog meer muziek beluisteren, kortom, nog meer fun beleven met hun smartphone. Alle residentiële postpaid- en prepaidklanten van Orange zullen dit geschenk kunnen activeren. Wie zijn cadeau in ontvangst wil nemen, hoeft de 3 GB alleen maar te accepteren in de app My Orange of in de Klantenzone op www.orange.be/verrassing of www.orange.be/surprise.

Het getrouwheidsprogramma van Orange Belgium staat op eenzame hoogte. De cijfers spreken voor zich:

  • in 2018 gaf Orange Belgium meer dan 2,3 miljoen geschenken weg (onder andere 2000 terabytes gratis data en allerlei andere geschenken zoals koekjestrommels, dozen met schoonheidsproducten, tijdschriften, boeken enz.).
  • in datzelfde jaar werd een gamificatieprogramma gelanceerd, met als doel dat klanten missies volbrengen in ruil voor beloningen
  • sinds 2015 werden 500.000 gratis bioscooptickets verdeeld onder de klanten van Orange dankzij ons voordeel '1 filmticket kopen = 1 gratis'

Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer: “Ik ben heel gelukkig dat we onze trouwe klanten voor het derde opeenvolgende jaar kunnen tonen hoe dankbaar we hen wel zijn. Onze klanten staan centraal in alles wat we doen. We zijn vastberaden om ze de oplossingen te blijven bieden die ze nodig hebben. De 3 GB gratis mobiele data kunnen ze gebruiken om via het superieure en geavanceerde Orange-netwerk ongestoord en onbezorgd te bellen, sms'en en surfen.”

 

Het is al 3 jaar geleden dat Orange zijn intrede maakte in ons land

In mei 2016 werd het merk Orange in België gelanceerd om het bedrijf te steunen in zijn convergentiestrategie en de lancering van Love, zijn eerste convergente formule. Drie jaar na die lancering telt Orange meer dan 200.000 klanten voor mobiele telefonie + internet + tv. Vorig jaar waardeerde Orange zijn convergente Love-formule flink op met een aantal nieuwe features: nieuwe kanalen voor Frans- en Nederlandstalige klanten en een gloednieuwe tv-applicatie, waarmee klanten tv kunnen kijken op hun smartphone of tablet, ongeacht waar ze zijn in België of Europa.

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Communications Luxembourg. Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven. Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange Belgium is als provider ook actief in de groothandel en verstrekt zijn partners toegang tot zijn infrastructuur en netwerkmogelijkheden. Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven. Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

Meer informatie op: corporate.orange.be, www.orange.be or follow us on Twitter : @pressOrangeBe. Perscontact

Isabelle Vanden Eede – isabelle.vandeneede@orange.com +32 (0) 474 77 77 28

press@orange.be

Contact investeerders

Anna Castano Lopez – ir@orange.be - +32(0)2 745 80 92