13/11/23 16:32

Commercieel nieuws

Orange Belgium streeft verder naar uitmuntende klantenervaring door VOOsport World en Be tv toe te voegen aan zijn tv-aanbod

Terug naar nieuws index

De toekomst van Orange Belgium wordt bepaald door een uitmuntende klantenervaring. Om deze pijler van zijn "Lead the Future"-strategie te versterken, breidt de operator zijn tv-content uit door klanten VOOsport World aan te bieden, met de Premier League in exclusiviteit, en Be tv, met hoogstaande films en series.

Orange Belgium past zijn diensten en producten voortdurend aan om tegemoet te komen aan de veranderende eisen van de digitale wereld en biedt innovatieve oplossingen en gepersonaliseerde ervaringen die klanten in staat stellen om verbonden, vermaakt en geïnformeerd te blijven in een steeds veranderend technologisch landschap.

Een van de bouwstenen om dit te bereiken is toegang tot ultrarijke tv-inhoud. Op basis van hun respectieve sterke punten en hun complementaire karakter willen Orange Belgium en VOO de "leider in aanbod" zijn, door gebruik te maken van de distributiecontracten en -platforms van VOO/Be tv.

Om de klantervaring nog verder te verrijken, voegt Orange Belgium VOOsport World en Be tv toe aan zijn tv-aanbod, in totaal 10 exclusieve nieuwe zenders.

VOOsport World, een breed scala aan sportkanalen

VOOsport World verzamelt het beste uit de internationale sport met 3 kanalen voor sportfans. Het biedt exclusieve Premier League-verslaggeving, Europese topvoetbalavonden (met Europa League en Europa Conference League), grote tennistoernooien uit het ATP-circuit (Masters 1000, ATP 500, etc.), hockey (inclusief onze nationale teams), de grootste basketbalwedstrijden (inclusief EuroLeague en ook onze nationale teams), de grootste boksevents, de beste golftoernooien en majors, de Indianapolis 500 Miles, interne productieprogramma's, sportdocumentaires, enz.

Be tv, exclusiviteit gegarandeerd

Be tv biedt nieuwe en exclusieve programma's met de essentiële bioscooppreviews (ruim 300 films/jaar), series 'direct from US', originele Canal+ creaties en de beste producties van HBO. Het Be tv totaalpakket dat binnenkort verkrijgbaar is via de Orange TV-box, bevat in totaal 7 kanalen: 3 Be tv-kanalen, 1 Be 1+1u-kanaal en 3 Ciné+ kanalen. Daarnaast zijn de Be tv on demand-catalogus en Ciné+ on demand-catalogus ook beschikbaar via de Be tv GO APP die gratis toegankelijk is via Play Store, App Store, Android TV en Apple TV. Be tv is immers ook een on-demand catalogus waarmee alle klanten overal en op elk moment alle Be tv-programma's kunnen bekijken of herbekijken.

Orange-klanten in Wallonië en Brussel kunnen tot het einde van de maand al gratis genieten van VOOsport World. Vanaf begin december hebben alle Orange-klanten in België toegang tot de 3 nieuwe VOOsport World-zenders voor 15 euro/maand en tot de 7 Be tv-zenders voor 25 euro/maand.

“In de digitaal verbonden wereld van vandaag heeft Orange Belgium een diepe waardering voor uitmuntende klantenervaringen. We willen het beste tv-aanbod voorzien van exclusieve inhoud en zo een ervaring creëren die de levens van onze gewaardeerde klanten verrukt, versterkt en verrijkt. We zijn enthousiast over deze nieuwkomers in de portefeuille van Orange-aanbiedingen, die onze positie op de Belgische telecommarkt verder versterken”, zegt Christophe Dujardin, Chief Consumer Officer bij Orange Belgium.

Orange Belgium bevindt zich in een unieke positie om waarde te creëren voor zijn klanten en de maatschappij. Met deze nieuwe toevoegingen aan ons portfolio van tv-aanbiedingen tonen we eens te meer aan dat een uitmuntende klantenervaring een belangrijke positioneringsdrijfveer is in onze ‘Lead the Future’-strategie”, voegt Xavier Pichon, Chief Executive Officer van Orange Belgium toe.