15/03/19

Commercieel nieuws

Orange Belgium opent gloednieuwe flagshipstore in Brussel

Terug naar nieuws index

 

Gisterenavond opende Orange Belgium de deuren van zijn gloednieuwe flagshipstore aan de prestigieuze Louizalaan in Brussel. Het werd een feestelijk gebeuren voor 100 vipklanten die getrakteerd werden op een live optreden van zangeres Blanche (bekend van haar hit City Lights) en sensationele live art van grafittikunstenaar CAZN'. Vandaag opende de nieuwe store de deuren voor het grote publiek.

Bij Cristina Zanchi, Chief Consumer Officer van Orange Belgium, overheerst een gevoel van trots: "Deze flagshipstore kadert in de investeringen die Orange maakt in Brussel. De winkel onderstreept tevens de speciale campagne #UnlimitedBrussels, die we lanceren om de Brusselaars niet alleen te verrassen, maar om ook te luisteren naar hun behoeften en daarop in te spelen. Dat is precies wat onze 9 experten zullen doen in deze nieuwe store. Ze kunnen niet wachten om onze klanten te laten kennismaken met de onbeperkte mobiele en convergente abonnementen van Orange, zodat ze overal verbonden kunnen blijven en ten volle van Brussel kunnen genieten."

Met zijn ruim 150 m² is deze nieuwe flagshipstore één van de grootste Orange-shops van het land. In speciale hoekjes zoals de Device Care Corner begeleiden de Orange-experten de klanten in al hun telecomavonturen, van het kopiëren van gegevens van een oude naar een nieuwe smartphone tot privélessen, seminaries rond mobiele veiligheid, programmeerlessen voor kinderen en veel meer. De deur staat ook open voor kleine ondernemingen en zelfstandigen: in het Orange Business Center vinden zij een antwoord op al hun vragen.

Een onderdeel van de internationale Smart Store-familie

Orange Smart Store is een nieuw concept dat binnen de Orange Groep werd ontwikkeld, zodat internationale klanten hun favoriete shop ogenblikkelijk herkennen, waar ze ook zijn en dat ze er dezelfde ongeëvenaarde klantenervaring krijgen als in hun eigen land. Want bij Orange staat klantenervaring steeds centraal.

Het Smart Store-concept is georganiseerd rond de thematische behoeften van de klant. De setting is uniek en er heerst een unieke atmosfeer: On the Go, Home, Fun, Work… de klanten worden overal wegwijs gemaakt in de nieuwste innovaties. Bezoekers kunnen er ook terecht voor alle mogelijke vragen en aankopen van producten en diensten, de reparatie van hun telefoon, het beheer van hun abonnement enz.

Orange Belgium heeft 137 Orange-shops. 10 daarvan zijn Smart Stores.

De Orange Groep heeft een netwerk van meer dan 1.000 Smart Stores, verspreid over alle landen waar Orange actief is.