05/07/19 11:52

Financieel nieuws

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 24 juli 2019 n.a.v. de resultaten van het tweede kwartaal en eerste jaarhelft van 2019

Terug naar nieuws index

Persbericht

Brussel, 5 juli 2019

 

Orange Belgium nodigt investeerders en analisten uit om deel te nemen aan een online web en/of audio conferentie op 24 juli 2019 n.a.v. de resultaten van het tweede kwartaal en eerste jaarhelft van 2019

 

De Orange Belgium Groep zal zijn resultaten voor het tweede kwartaal en de eerste jaarhelft van 2019 publiceren op woensdag 24 juli 2019 om 7:00 lokale tijd.

 

Het Investor Relations team van Orange Belgium is verheugd investeerders en analisten uit te nodigen voor een online web en/of audio conferentie naar aanleiding van de financiële resultaten. De conferentie zal worden voorgezeten door:

  • Michaël Trabbia, CEO

  • Arnaud Castille, CFO

  • Eric Chang, Investor Relations Director

 

De conferentie start om 14:00 lokale tijd (13:00 UK / 08:00 EST). Om toegang te krijgen tot de online web conferentie, gelieve U te registreren via de volgende link: Orange Belgium Kw2 2019 resultaten.

 

Wenst U enkel aan de audio conferentie deel te nemen, gelieve U te registreren via dezelfde link, waar U alle details zal vinden.

 

De opgenomen sessie zal beschikbaar zijn na de conference call en kan worden gedownload van de Orange Belgium website via onderstaande website-link.

Het persbericht over het tweede kwartaal en de eerste jaarhelft van 2019, de roadshow presentatie en de resultaten toolkit zullen beschikbaar zijn op woensdag 24 juli 2019 op de financiële sectie van de bedrijfswebsite: https://corporate.orange.be/nl/financi%C3%ABle-informatie/financi%C3%ABle-resultaten

 

 

Over Orange Belgium

Orange Belgium is één van de meest toonaangevende telecommunicatieoperatoren op de Belgische markt (met meer dan 3 miljoen klanten) en in Luxemburg, via haar dochter Orange Luxembourg. Als convergente speler bieden we mobiele telecommunicatiediensten, alsook internet en tv aan particulieren; en innovatieve mobiele en vaste diensten aan bedrijven.

 

Ons ultraperformant mobiel netwerk beschikt over de 2G, 3G, 4G en 4G+ technologie waarin we voortdurend in blijven investeren. Orange België is een filiaal van de Orange-groep, één van de meest toonaangevende operatoren in Europa en Afrika voor mobiele en breedband internetdiensten en één van de leiders wereldwijd in het leveren van telecommunicatiediensten aan bedrijven. Orange België staat genoteerd op de Beurs van Brussel (OBEL).

 

Voor meer informatie: corporate.orange.be, www.orange.be of volg ons op Twitter : @pressOrangeBe.

 

Contact investeerders

Eric Chang - eric.chang@orange.com - +32 (0) 495 55 98 17

Ana Castaño – ana.castanolopez@orange.com - +32 (0) 468 46 95 31

ir@orange.be

 

Perscontact

Isabelle Vanden Eede (FR) – isabelle.vandeneede@orange.com –  +32 474 77 77 28

press@orange.be