22/04/15

Commercieel nieuws

Mobistar sluit een samenwerkingsakkoord met edpnet om zijn convergente aanbod voor kmo’s uit te breiden

Terug naar nieuws index
  • Mobistar en edpnet kondigen aan een samenwerkingsakkoord getekend te hebben voor de levering van diensten voor vaste telefonie en internet;
  • De nieuwe convergente diensten (vaste telefonie, internet en mobiele telefonie) die Mobistar binnenkort zal aanbieden aan KMO’s zullen genieten van de technische ondersteuning en operationele deskundigheid van edpnet;
  • Dankzij dit partnership kan Mobistar zijn ‘Enterprise Mobility 3.0.’-strategie voor KMO’s verder uitrollen.

Mobistar en edpnet tekenden vandaag een samenwerkingsakkoord voor de levering van vaste diensten (telefonie en internet) aan KMO’s. Dankzij dit partnership verstevigt Mobistar zijn positie op de professionele markt omdat dit ten goede komt aan de implementatie van de ‘Enterprise Mobility 3.0’.-strategie. De ‘Enterprise Mobility 3.0’-diensten van Mobistar laten bedrijven toe te genieten van de voordelen die de mobiliteit van 4G hen biedt  om hun prestaties en efficiëntie te verbeteren. Hiermee wil Mobistar diensten aanbieden waarmee bedrijven voordeel kunnen halen uit de nieuwe opportuniteiten op het vlak van mobiliteit.

Als grootste onafhankelijke telecombedrijf van België heeft edpnet zich gespecialiseerd in het aanbieden van vaste diensten voor bedrijven. Edpnet werd verkozen door Mobistar na een intensieve marktconsultatie, omwille van de kwaliteit van haar diensten, haar flexibiliteit en haar reactiviteit naar haar klanten toe.

Het akkoord met edpnet stelt Mobistar in staat om een nieuw convergent aanbod voor kmo’s op de markt te brengen dat vaste telefonie, internet en mobiel zal combineren. Edpnet  zal instaan voor de levering en het beheer van die diensten alsook voor de exploitatie en de ondersteuning, terwijl Mobistar de mobiele diensten zal leveren.

De nieuwe convergente aanbiedingen van Mobistar voor kmo’s zullen worden voorgesteld voor het einde van het derde kwartaal 2015.

Meteen na het akkoord verklaarde Philip Deutz, CEO van edpnet: “Wij zijn verheugd over deze nieuwe samenwerking met Mobistar. Het is een echte opportuniteit voor edpnet als bedrijf.  Hierdoor kunnen we onze positie in de markt verder versterken en onze expertise in de vaste internet en telefoniemarkt uitbreiden.”

Jean-Marc Harion, CEO van Mobistar, voegde daar nog aan toe: “Edpnet is de ideale partner om onze activiteiten voor KMO’s uit te bouwen. Vanaf nu zullen we naast onze mobiele aanbiedingen een kwalitatieve en competitieve aanbieding voor vaste telefonie en internet, aangepast aan de noden van KMO klanten, kunnen aanbieden.”