27/10/17

Commercieel nieuws

De iPhone X: vanaf 3 november bij Orange, maar nu al verkrijgbaar in pre-sale vanaf 9 € in combinatie met een postpaidabonnement

Terug naar nieuws index

Orange Belgium kondigt vandaag aan de iPhone X te koop te zullen aanbieden van zodra hij beschikbaar is in België. De toekomst van de smartphone heeft een revolutionair nieuw ontwerp met een indrukwekkende schermvullende display. Klanten kunnen de iPhone X vandaag al vooruitbestellen in alle Orange-winkels. Het toestel zal vanaf 3 november in de winkelrekken liggen. Orange biedt de nieuwste producten van Apple aan, waaronder de iPhone 8 en iPhone 8 Plus van de nieuwste generatie.

Voor meer info over de prijs, surf naar www.orange.be.

Orange-klanten kunnen nu hun iPhone X vooruitbestellen

 De iPhone X is verpakt in een schitterend ontwerp dat volledig uit glas en roestvrij staal bestaat. Het toestel is uitgerust met een prachtig 5,8-inch Super Retina-display, een A11 Bionic-chip met neural engine die specifiek is ontworpen voor 'machine learning', augmented reality en meeslepende 3D-games, mogelijkheden voor draadloos opladen en Face ID, een revolutionaire nieuwe manier om veilig te ontgrendelen, verifiëren en betalen. De TrueDepth-camera met portretmodus en portretbelichting aan de voorzijde maakt Face ID mogelijk en biedt de gebruiker de mogelijkheid om prachtige selfies met een scherptediepte-effect te nemen. Animoji registreert en analyseert meer dan 50 verschillende bewegingen van de gezichtsspieren om emoji op een leuke nieuwe manier tot leven te wekken. De nieuw ontworpen camera met dubbele optische beeldstabilisatie aan de achterzijde heeft een nieuwe kleurenfilter, diepere pixels en een verbeterde door Apple ontworpen beeldsignaalprocessor. Dankzij de portretmodus met portretbelichting kunnen klanten ook met de achterste camera indrukwekkende foto's en video's nemen. De volledig glazen voor- en achterzijde van de iPhone X, in zilver of spacegrijs, zijn van het sterkste glas dat ooit in een smartphone is gebruikt.

Voor meer details over de prijs en tariefplannen, surf naar www.orange.be 

Voor meer details over de iPhone, surf naar www.apple.com