01/02/21 18:30

Corporate nieuws

Antoine Chouc gaat aan de slag als nieuwe CFO van Orange Belgium

Terug naar nieuws index

Na vier erg vruchtbare jaren als Chief Financial Officer bij Orange Belgium, verlaat Arnaud Castille het bedrijf op 1 maart om een andere uitdaging aan te gaan. Antoine Chouc neemt zijn plek in. Hij is al actief binnen de Orange Group als Chief of Staff van de CEO.

Vanaf 1 maart begint Antoine Chouc aan zijn nieuwe taak als Chief Financial Officer. Hij vervangt Arnaud Castille die besloot om een andere weg in te slaan.

Xavier Pichon, CEO van Orange Belgium, zegt: “In de eerste plaats wil ik Arnaud bedanken voor de enorme impact die hij had op de recente successen van Orange Belgium. Arnaud was één van de stuwende krachten achter de transformatie van ons bedrijf die drie jaar geleden werd ingezet. Arnaud speelde een sleutelrol in het verbeteren van onze winstmarges, het verminderen van onze schulden en het positioneren van het bedrijf als één van de weinige telecomoperatoren die geregeld organische groei kon verwezenlijken op Europees niveau. Ik wens Arnaud heel veel succes met zijn nieuwe projecten. Ik ben tegelijk ook erg blij om Antoine Chouc te mogen verwelkomen als onze nieuwe Chief Financial Officer. Zijn strategische skills en kennis van de grootste trends in de telecommarkt zullen cruciaal zijn om onze groeiende positie in België te behouden en nog te versterken.”

Op zijn nieuwe rol reageerde Antoine Chouc als volgt: “Ik sta enthousiast te trappelen om in de komende weken bij Orange Belgium van start te gaan. Zeker omdat ik zelf kon vaststellen hoe het bedrijf de laatste jaren erg indrukwekkend blijft groeien dankzij sterke strategische keuzes, uitstekende teams, krachtig management en haar unieke positie op de markt.”

Als de huidige Chief of Staff van de CEO van de Orange Group, vormde Antoine Chouc al een sterke strategische kijk op en vergaarde hij veel expertise in de telecommarkt. Hij is in het bezit van een master in Corporate en Public Management van het HEC en Science Po Paris en studeerde als beste van zijn lichting af aan de Ecole Nationale d’Administration (ENA). Antoine bekleedde meerdere belangrijke functies op hoge niveaus bij de overheid, onder meer bij de Franse algemene belastingsinspectie vóór hij bij de Orange Group begon in 2018.