NL FR EN
Home Contact
go
Home Media center Nieuws News Details

Meest recente nieuws

Een gsm voor Senioren nu verkrijgbaar in de Mobistar Centers 1 maart 2011

Brussel, 1 maart 2011 - Mobistar breidt zijn gamma van mobiele telefoons uit met de Doro PhoneEasy®-gsm, een speciaal voor senioren en hun specifieke behoeften ontwikkelde mobiele telefoon. De gsm’s Doro PhoneEasy® 332 en de Doro PhoneEasy® 409 zijn te koop in de Mobistar Centers voor de respectieve prijs van 99 en 119 euro.

Meer en meer senioren gebruiken vandaag een gsm(1).  In de categorie 61-75 jaar heeft vandaag 94 % van de senioren een mobiele telefoon. Bellen of gebeld worden en sms’en is voor 69% van deze groep de belangrijkste activiteit. In de leeftijdsgroep boven de 75 jaar bezit 65 % een mobiele telefoon om in 87 % van de gevallen te bellen of gebeld worden en te sms’en. De senioren zijn geen technofreeks. Ze willen contact houden met vrienden en familie en zijn dus op zoek naar gsm zonder franjes.

Mobistar komt met de lancering van de Doro-gsm’s in zijn Mobistar-Centers tegemoet aan deze noden. De Doro PhoneEasy®, een gsm met grotere toetsen, een groot en goed leesbaar kleurenscherm en een eenvoudig menu voor een gemakkelijk gebruik wordt aangeboden in 2 versies: een model aan 99 euro en een clamshell aan 119 euro. De Doro PhoneEasy®-gsm’s beschikken over een sos-toets om contact met vrienden en familie te vereenvoudigen. Het belgeluid van de Doro PhoneEasy®-gsm’s is versterkt en de Doro PhoneEasy® 409-gsm is compatibel met auditieve apparaten.

Mobistar wil mobiele technologie toegankelijk maken voor jong en oud. Het aanbieden van een ‘senior phone’ past pefect in deze strategie.

(1)  Jaarlijks onderzoek  uitgevoerd door GFK in opdracht van Mobistar rond  het gebruik van Telecom producten en diensten.  

Nieuws zoeken

Type Corporate Nieuws
Producten en diensten
Financieel Nieuws
Jaar  
Maand
Titel